POORTAUTOMATISERING IS ONS VAK!

Al bijna een kwarteeuw is Poortautomatisatie Vandaele gespecialiseerd in de automatisatie van poorten

Vindt u het vervelend om steeds eigenhandig uw tuinpoort te sluiten? Staat uw schuifpoort zo goed als altijd open? Kies dan voor poortautomatisering van Automatisatie Vandaele uit Oostrozebeke nabij Waregem.

Schuifpoorten met een meerwaarde

Onze slimme systemen zorgen ervoor dat u uw poort automatisch kan bedienen. Zowel met afstandsbediening als zonder. Volledig zoals u het wenst! Uw schuifpoort zal in ieder geval een stuk efficiënter gebruikt worden. En zo houdt u gemakkelijker ongewenste bezoekers buiten.

Poortautomatisatie vakkundig geïnstalleerd

Wij gaan altijd prat op een correcte installatie van A tot Z: zenders, receptoren, elektronische sturingen... Poortautomatisatie Vandaele zorgt zowel voor de automatisering van schuifpoorten als van andere poorten zoals garagepoorten en vleugelpoorten.

De veiligheid op uw domein nog meer verhogen? Kies dan voor parlofonie en/of videofonie als extra impuls! Bij Poortautomatisatie Vandaele zetten we alles op alles voor een verhoogd veiligheidsgevoel.

Bent u geïnteresseerd in automatisatie van poorten in regio Waregem? Bel ons dan vandaag nog op en vraag uw gratis offerte aan.