GARAGEPOORTEN MET EEN PLUS

Kom snel te weten welk gemak een automatische garagepoort met zich meebrengt

Wilt u uw garagepoort op afstand kunnen bedienen? In en rond Waregem helpt Poortautomatisatie Vandaele u met het automatiseren van eender welke garagepoort. Garagepoorten motoriseren doen wij al meer dan 20 jaar en dat merkt u. Wij leveren steeds piekfijn uitgevoerd werk, een persoonlijke service en zijn erg flexibel. Onze eerlijke prijzen zijn dan ook nog eens mooi meegenomen!

Nieuwe en bestaande poorten

Droomt u van een automatische garagepoort, maar heeft u al een poort? Geen nood. Wij automatiseren nieuwe poorten in samenspraak met de poortenbouwer, maar maken evenzeer gemotoriseerde poorten van bestaande garagepoorten.

Duurzame aandrijfsystemen

Aan onze automatische garagepoorten beleeft u jarenlang plezier, want wij werken bij Poortautomatisatie Vandaele enkel met kwaliteitsvolle materialen. Doet er zich na de plaatsing toch een mankement voor? Dan kan u altijd terecht bij onze hersteldienst en dienst na verkoop.

Een automatische garagepoort in regio Waregem? Aarzel niet, maar kies voor gebruiksgemak, comfort en efficiƫntie en bel ons vandaag nog op!